A fost ales un nou Birou Politic al PNL Câmpia Turzii

Un nou Birou Politic al PNL Câmpia Turzii a fost ales, ieri, 18 aprilie, în cadrul unui eveniment la care au luat parte președintele PNL Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, alături de consilierul județean Cristian Haiduc.

„În această seară am participat la alegerea noului Birou Politic al PNL Câmpia Turzii, un eveniment extrem de important în viața oricărei organizații.
PNL Câmpia Turzii este una dintre cele mai puternice organizații ale PNL Cluj și un exemplu de colaborare și parteneriat între membri. Primarul Municipiului și totodată președintele PNL Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, alături de consilierul județean, domnul Cristian Haiduc au înțeles acum mai bine de 2 ani de zile să facă echipă și au pus mai presus unitatea partidului pentru a realiza o fuziune de succes a PNL.
Este important ca mai departe să conștientizăm că stă în puterea noastră să demonstrăm că și în opoziție PNL este o voce care să reprezinte interesele cetățenilor. Iar aici, la Câmpia Turzii, sunt convins că echipa PNL știe și poate să fie o forță politică de necontestat, care să genereze rezultate extraordinare și la alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019.
Îl felicit pe domnul primar Dorin Lojigan pentru alegerea în funcția de președinte și îi urez mult succes în noul mandat alături de echipa domniei sale”,
a scris pe o rețea de socializare europarlamentarul Daniel Buda.

Distribuie articolul

Leave a Comment