A fost deblocat contractul ce prevede reabilitarea DJ 150 Câmpia-Turzii – Mociu

Consiliul Județean Cluj anunță că au fost deblocate patru contracte subsecvente ale Acordului cadru încheiat cu asocierea formată din SC Kiat Group Construct SRL, SC Tehnic Asist SRL şi SC Damar SRL, pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene din judeţul Cluj, printre care se află și DJ 150 Câmpia-Turzii -Viișoara – Ceanu Mare -Frata – Mociu.

Sunt încântat de faptul că am reușit, după un blocaj de aproape cinci ani, să deblocăm situația acestor patru contracte suspendate care vizează efectuarea de lucrări de modernizare și reabilitare pe nu mai puțin de 160 de kilometri de drumuri județene. Astfel, în perioada imediat următoare, asocierea condusă de Kiat va efectua lucrările de proiectare, urmând ca, sperăm noi din primăvară, pe toate cele patru sectoare de drumuri să înceapă efectiv lucrările. Importanța reabilitării acestor drumuri este de necontestat în condițiile în care cele patru sectoare de drumuri județene sunt printre cele mai importante din județ, ele legând două drumuri naționale, realizează accesul spre zona turistică și trec prin mai multe localități”, a precizat într-un comunicat de presă președintele Consiliul Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Celelalte drumuri județene care vor fi reabilitate sunt:

– DJ 107M Luna de Sus – Băișoara – Buru – lim. jud. Alba,

– DJ 107P Gilău(DN1) – Someșu Rece – Mărișel – DN1R,

– DJ 109A Chinteni – Vutureni – Recea Cristur – Dealu Jurcii.

Finanțarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor de modernizare şi reabilitare pe cele patru sectoare de drumuri judeţene este realizată prin intermediul creditului în valoare de 225.000.000 lei contractat de Consiliul Județean Cluj în cursul lunii decembrie 2016.

Related posts

Leave a Comment