Asociația Autism Câmpia Turzii organizează două workshop-uri

Asociația Autism Câmpia Turzii organizează două workshop-uri, care au ca temă principală integrarea copiilor cu tulburări din spectrul autist sau cu cerințe educative speciale în învățământul de masă.

  • Data: 07.11.2017
  • Locația: Sala de ședințe a Palatului Cultural “Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii

„Ne adresăm cadrelor didactice (educatori, învățători, profesori), specialiștilor și părinților care au copii cu tulburări din spectrul autist sau cerințe educative speciale.

La finalul celor 2 workshop-uri se vor elibera adeverințe de participare.  Nu se percepe taxa de înscriere. Vă rugăm să confirmați prezența până în data de 06.11.2017, ora 17”, transmit organizatorii.

Structura evenimentului:

15 – 15:30 – primirea participanților,

15:30 – 17:30 Workshop “Copilul hiperactiv – tulburarea de procesare senzorială”,

Speaker: – Dana Tair – ergoterapeut și formator internațional, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul integrării senzoriale, specializată în Danemarca.

17:30 – 17:45 – pauză

17:45 – 19:45 – Workshop “Prezentare generală a diagnosticului și incluziunea copiilor diagnosticați cu tulburare de spectru autist ”

Speaker: – Mery Blaga – coordonator al Departamentului de Educație Specială și cadru didactic în învățământul internațional privat la Royal School in Transylvania, Cluj-Napoca; implicată în elaborarea planurilor educaționale individuale în școli, și experiență de terapeut ABA în programe de terapie la domiciliu. După absolvirea studiilor de master cu specializare în analiză comportamentală aplicată la Kaplan University, SUA, Mery a devenit un asiduu promovator al incluziunii copiilor diagnosticați cu tulburare de spectru autist în mediile educaționale tipice.
– Crișan Corina Mirela – psiholog clinician cu o experiență de peste 5 ani în munca cu copii cu autism.

19:45 – 20:00– Sesiune de întrebări și răspunsuri.

 

Distribuie articolul

Leave a Comment