„Biciclete, flori şi fete!” la zilele orașului

Ediţia aniversară a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii 2017 aduce o provocare în rândul domnişoarelor şi doamnelor din comunitatea noastră.

Lansăm un eveniment special intitulat „Biciclete, flori şi fete!”, adresat femeilor gingaşe şi optimiste, de toate vârstele, care doresc să promoveze plimbarea pe două roţi ca mod de viaţă sănătos şi modern, dar şi ca un accesoriu al eleganţei şi feminităţii.

Astfel, pe 4 august 2017, începând cu ora 11.00, femeile care doresc să participe la un tur de pedalare urbană, sunt aşteptate în Piaţa Tricolorului pentru o adevărată demonstraţie de feminitate pe bicicletă.

Evenimentul se doreşte a fi o plimbare lejeră, pe două roţi, care să arate că pedalatul nu este doar un sport, ci şi o modalitate de relaxare şi exprimare a libertăţii de mişcare.

Fie că optaţi pentru ţinute de stradă, elegante, tocuri sau balerini chic, pălării sau diverse accesorii care vă binedispun, alegeţi să participaţi la evenimentul nostru dedicat feminităţii. Cel mai important lucru este dorinţa de a vă simţi bine, de a socializa şi a lega noi prietenii.

Vă aşteptăm să veniţi cu bicicletele dischisite cu flori şi să parcurgeţi următorul traseu: Piaţa Tricolorului, str.Aurel Vlaicu, Gh.Bariţiu pe lângă Biserica Ortodoxă nr.5, Gh. Bariţiu, Liviu Rebreanu, Piaţa Tricolorului, sens giratoriu-zona centrală, Parcului, Parcul Municipal-pista de biciclete, Teilor Complex Turistic „La Broscuţa”.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Leave a Comment