Câmpia Turzii sărbătorește „Ziua Îngerilor”

Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii anunță organizarea evenimentului „Ziua Îngerilor”, eveniment prilejuit de „Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi”.

Acțiunea se va desfășura mâine, 4 decembrie, începând cu ora 16:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

Scopul evenimentului este de a celebra copiii speciali din municipiu și de a reduce gradul de marginalizare a persoanelor cu dizabilităţi, prin conştientizarea calităţilor şi abilităţilor acestora.

De asemenea, unul dintre obiectivele Serviciului Public Local de Asistență Socială, organizatorul evenimentului, este de a asigura la nivel local, aplicarea strategiilor de asistență socială pentru toate categoriile de persoane aflate în nevoie și de a se implica în prevenirea și combaterea marginalizării sociale.

În cadrul acțiunii de la Câmpia Turzii, organizatorii au pregătit un spectacol de teatru pentru copii, unde vor fi prezenți și Moș Nicolae, Spiridușii și Crăciunițele.

„Prin intermediul acestui eveniment, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii dorește să contribuie la schimbarea mentalităţii societății şi la reducerea riscului de excludere socială a persoanelor cu dizabilităţi.

Avem în comunitatea noastră astfel de oameni creativi, care ne impresionează mereu, ne sensibilizează și ne oferă exemple de o profunzime fără margini. Imi doresc ca toți cei care trăim împreună, aici, la Câmpia Turzii să realizăm faptul că aceste persoane reprezintă o resursă de valoare şi în niciun caz o povară pentru comunitate. Vă îndemn, să veniți pe data de 4 decembrie 2017, ora 16:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu”, la această sărbătoare a bucuriei şi a speranţei”, transmite primarul Dorin Lojigan.

Distribuie articolul

Leave a Comment