Caso Mechatronics este a patra companie care vine în parcul industrial din Câmpia Turzii

Investiții de un sfert de milion de euro în Câmpia Turzii. Municipalitatea a semnat, luna trecută, un contract de concesiune cu Caso Mechatronics SRL Târgu Mureș, aceasta din urmă închiriind o suprafaţă de 8.100 de metri din parcul industrial. Firma are profil industrial, fiind specializată în fabricarea de mașini și utilaje.

Potrivit informațiilor oferite de ZF, compania s-a obligat să investească 260.000 euro într-o fabrică și să creeze 20 de locuri de muncă, în primă fază, urmând ca numărul acestora să se dubleze.

Caso Mechatronics este a patra fabrică ce va popula parcul industrial din Câmpia Turzii în acest an, după Berg Banat, Marco Plast și Sosim Trans.

„Într-un singur an, echipa condusă de primarul municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN a reușit să populeze în totalitate cele 5,49 hectare de teren situat în Câmpia Turzii, str. Laminoriștilor nr.169. Practic, prin contractele încheiate cu cele patru societăți: S.C. Berg Banat SRL, SC Marco Plast SRL, SC Sosim Trans SRL și Caso Mechatronics Tîrgu Mureș, s-au pus bazele unor investiții de aproximativ 6 milioane de Euro în Municipiul Câmpia Turzii”, au declarat reprezentanții Primăriei Câmpia Turzii, la momentul semnării contractului.

Parcul industrial, situat pe strada Laminoriștilor, este administrat de firma Parc Industrial Câmpia Turzii SRL, deţinută de Primăria din localitate.

Related posts

Leave a Comment