Cercetașii vor să-i facă pe copii să aleagă joaca pe afară în locul gadget-urilor

Cercetașii Centrului Local “John Visser” Câmpia Turzii vor organiza pe perioada 1 octombrie – 9 noiembrie, în fiecare zi de vineri în Parcul municipal (Berc) de la ora 16:00, activități de deconectare a copiilor de device-uri și reconectarea la viața reală.

Proiectul este intitulat “Distracție ca pe vremuri” şi este adresat copiilor şi adolescenților de toate vârstele, dar şi părinților sau bunicilor însoțitori care pot participa alături de copiii sau nepoții lor la activități.

Scopul principal al proiectului este acela de a reduce dependența copiilor și adolescenților de device-uri şi de a le arăta alte moduri de distracție prin activități interactive şi de socializare. Dorim participarea a cât mai mulți tineri pentru a combate una dintre dependențele vremurilor noastre (dependența de device-uri și spațiul virtual) prin apropierea de natură și legarea de noi prietenii.

Proiectul “Distracție ca pe vremuri” face parte din „programul Implicat în comunitate, desfășurat de Organizația Națională Cercetașii României și finanțat prin programul de granturi Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun.”

Distribuie articolul

Leave a Comment