Concursul de tir sportiv la talere va debuta sâmbătă în Luduș

Cea de-a treia editie a concursului de tir sportiv la talere va debuta sambata, 20 mai. Evenimentul organizat de Clubul Rotary Campia Turzii se va desfasura la POLIGON OPRIS TIBERIU LUDUS.

Concursul se desfasoara pe doua poligoane, iar fiecare participant va trage cate o mansa compusa din 25 talere pe fiecare poligon, deci un total de 50 talere. Munitia necesara este de minim 75 cartuse de concurent. De preferinta, acestea trebuie sa aiba calibrul 12 si alica pana la 2,5 mm, ideala pana la 28 gr.

Programul evenimentului:

  • VINERI – 19 mai, intre orele 15:00 si 20:00 – ANTRENAMENT OFICIAL,
  • SAMBATA – 20 mai, de la ora 09:00 – START CONCURS.

„Intre manse se face o pauza de masa in care se va servi un ceaun in poligon. Vineri seara dupa antrenament cu cei prezenti vom organiza o cina comuna pentru sfaturi tehnice si socializare”, transmit organizatorii.

In ceea ce priveste preturile, participantii trebuie sa plateasca 30 ron pentru mansa de 25 talere si 150 RON pentru participarea la concurs. In aceasta suma sunt incluse, talerele, masa de pranz si premiile. Pentru persoanele neautorizate de port arma prezente se organizeaza poligon special cu instructori abiltati pentru indrumare.

Pentru detalii puteti suna la următoarele numere de telefon: 0742122803 Pop Mihai sau 0745385335 Moga Mihai sau pe adresa de contact al Clubului Rotary Campia Turzii contact@rotarycampiaturzii.ro.

Distribuie articolul

Leave a Comment