Consilierii locali din Câmpia Turzii au adoptat bugetul pentru acest an

Bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2017, a fost votat de consilierii locali, în cadrul sedinței extraordinare care a avut loc ieri, 31 martie. În continuare, Primăria Câmpia Turzii va demara investiții noi și va continua lucrările începute.

Potrivit informațiilor oferite de viceprimarul Róbert Szabó, cei aproximativ 50 de milioane de lei, suma de care beneficiază municipiul anul acesta, au fost împărțiți pe mai multe capitole care necesită investiții.

„Consider că în acest an bugetul este unul ambițios, iar sumele propuse pentru diferite categorii de servicii vor putea fi folosite concret.

Am votat împreună cu ceilalți consilieri o sumă mai mare la capitolul CULTURĂ, întrucât actuala administrație locală are o nouă viziune despre importanța actului cultural și implicarea participativă a cetățenilor la acesta. De asemenea, un loc prioritar pentru noi îl ocupă INVESTIȚIILE, de aceea s-au alocat sume importante și la acest capitol.

După exprimări de opinie și amendamente propuse, bugetul pe anul 2017 a fost aprobat de consilierii locali, excepție făcând unul, care a decis să se retragă din forul deliberativ al sedinței”, a declarat Szabó, pe o rețea de socializare.

Distribuie articolul

Leave a Comment