„Cu domnul Iisus Hristos pe Drumul Crucii” – o seară cu o deosebită încărcătură spirituală

În cadrul evenimentului „Cu domnul Iisus Hristos pe Drumul Crucii”, care a avut loc ieri, 6 aprilie 2017, ÎPS Andrei Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului a oferit publicului prezent învăţăturile şi gândurile divine învăţate de-a lungul timpului. A fost o seară cu o deosebită încărcătură spirituală, o seară pentru suflet alături de un om cald, ale cărui învăţături ne îndeamnă la simţire.

Totodată, cu această ocazie, restaurantele din municipiul Câmpia Turzii au pregătit pentru cei prezenţi o gamă variată de produse de post, gătite cu suflet, în cadrul unei expoziţii culinare de excepţie.

Şi-au adus aportul la întreaga seară duhovnicească: Restaurant Milexim, Restaurant Central, Restaurant Liador, La Broscuţa, S.C. Prod Aliment (La Fodoreanu), Restaurant Andrei, Restaurant Gossner, Restaurant Moara cu Noroc.

Perioada Postului Mare este un timp al bucuriilor duhovniceşti şi al speranţei pentru întreaga creştinătate, prin care sufletele se înalţă alături de rugăciune şi fapte bune către Dumnezeu.

„Apreciez disponibilitatea şi implicarea dumneavoastră pentru contribuţia la acest reuşit eveniment şi sunt convins că toate eforturile depuse dovedesc încă odată că la Câmpia Turzii solidaritatea este trăită şi înţeleasă de fiecare.

Vă mulţumesc că aţi reuşit prin îndeletnicirea dumneavoastră să aduceţi apreciere, bucurie şi mult bun gust”, a transmis primarul Dorin Lojigan prin intermediul unui comunicat de presă.

Distribuie articolul

Leave a Comment