Dorin Lojigan a fost ales președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL Cluj

Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii, a fost ales în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali Partidului Național Liberal din județul Cluj, în cadrul unui eveniment care a avut loc vineri, 17 noiembrie a.c.

Totodată, edilul din Câmpia Turzii îi are alături pe vicepreședintele TNL România, Georgiana Sima, în calitate de membru, și pe domnul consilier judetean Draghici Dumitru, ca membru supleant.

„Se dovedește încă o dată că organizația locală a PNL Câmpia Turzii se implică activ la toate nivelurile și că echipa de la Câmpia Turzii este un pol liberal în plină ascensiune. Votul colegilor mei de la nivelul întregului județ dovedește în mod clar susținerea și încrederea de care se bucură organizația de la Câmpia Turzii.

În conformitate cu prevederile Regulamentul Ligii Aleșilor Locali, îmi propun ca împreună cu noua echipă să militez activ pentru consacrarea principiului exercitării mandatului în interesul exclusiv al comunităţii. Vom contribui la dezvoltarea modalităţilor de comunicare între aleşii locali, precum şi cu structurile centrale și, nu în ultimul rând, vom asigura colaborarea cu comisiile de specialitate din cadrul structurilor PNL și cu societatea civilă în vederea continuării reformei în administraţie”, a transmis primarul Lojigan.

Distribuie articolul

Leave a Comment