Elevii din Campia Turzii au primit mesaje de incurajare din partea autoritatilor locale

Cu ocazia inceperii noului an scolar, reprezentantii Municipiului Campia Turzii au tinut sa le transmita tuturor elevilor din municipiu mesaje de incurajare.

-Viceprimarul Robert Szabo

De fiecare dată, prima zi de şcoală din viaţa unui elev, este trăită cu emoţie şi provocare. Pentru acest an şcolar 2016-2017, îmi exprim încrederea, că alături de profesorii dumneavoastră veţi excela în rezultate foarte bune la învăţătură.

Vă doresc, să fiţi sănătoşi, motivaţi curioşi şi receptivi la sfaturile oferite de îndrumătorii, profesorii şi părinţii voştri. Mult succes în noul an şcolar!

-Primarul Dorin Lojigan

Vreau să vă spun că am retrăit și eu alături de voi bucuria începerii noului an școlar, întrucât mi-am revăzut cu plăcere o parte dintre foștii mei dascăli și totodată, mi-am reamintit emoția cu care îmi reîntâlneam colegii.

Elevilor le transmit un singur lucru: să aibă încredere în forțele lor, pentru că pot reuși orice își propun. Nu există nu se poate! Trebuie doar răbdare, perseverență si cu siguranta strădanie. Sa aibă încredere în dascălii lor, în competențele și eforturile lor, pentru că fiecare dintre ei este un om special. Să aibă încredere în părinții lor chiar si atunci cand îi cicălesc și îi stresează, pentru ca ei sunt cei care le ghidează cel mai corect pașii si îi iubesc necondiționat.
Dascalilor le doresc forță și energie să își atingă obiectivele și să își ducă fiecare proiect la bun sfarșit.
Parintilor…să aibă răbdare, cu copii lor, cu dascălii acestora si cu noi cei care, în mod vremelnic, conducem în acest moment destinele orașului. Pentru că am convingerea că lucrurile bune urmează să se întâmple.
Primăria și Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii a fost și este alături de ei, oferindu-le sprijinul pentru buna desfășurare a anului școlar și pentru îmbunătățirea permanentă a condițiilor de desfășurare a actului educațional.

Related posts

Leave a Comment