Elevii din Câmpia Turzii, în vizită la Compania de Apă Arieș

Elevii din Câmpia Turzii au fost în vizită la Compania de Apă Arieș în cadrul programului „Şcoala altfel”.

Timp de o săptămână aceștia vor învăța despre traseul apei, vor afla detalii despre staţia de tratare din Turda, laboratoarele de analize sau staţia de epurare de la Câmpia Turzii.

„Stația de epurare de la Câmpia Turzii este una dintre cele moderne staţii din România, realizată cu fonduri europene. În cadrul vizitelor la obiectivele CAA elevilor le sunt oferite informaţii preţioase despre sursele de apă potabilă şi necesitatea protejării acestora, despre modalitatea de extragere, tratare şi furnizare a apei către consumatori, procesul de curăţare a apelor uzate şi deversarea lor în râul Arieș. Compania de Apă Arieș contribuie esențial la dezvoltarea durabilă a comunităţii prin investiţii majore în infrastructura de apă şi apă uzată din aria de operare, dovedind astfel grija pentru apă și mediu, pentru oameni şi pentru un viitor mai bun’’, a declarat Cristian Octavian Matei, directorul general al Companiei de Apă Arieș potrivit turdanews.net.

Săptămâna „Şcoala Altfel” se desfășoară între 18 și 22 aprilie a.c., și este o perioadă dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare.

Distribuie articolul

Leave a Comment