Guvernatorul național al rotarienilor, în vizită la filiala din Câmpia Turzii

Mircea Solovastru, Guvernatorul național al rotarienilor, alături de domnul Asistent Guvernator Utiu Ioan, Silviu Puni – District Strategic Planning Chair și Ovidiu Cocean – Rotary Global Rewards Chair, au vizitat în acest început de săptămână Clubul Rotary Câmpia Turzii.

„Dorim sa le multumim pentru pretuirea si recunoasterea acordata si sa le spunem totodata ca in acest domeniu “munca ” este ucenicie pe viata! Suntem constienti ca misiunea nu este simpla dar insufletiti de spiritul de echipa vom face actele noastre vizibile”, au declarat rotarienii pe pagina lor de pe o rețea de socializare.

„Foarte placut surprins de activitatea rotarienilor din Campia Turzii. In cadrul vizitei pe care am efectuat-o la Campia Turzii am avut ocazia sa constat ca o comunitate destul de mica se poate mobiliza exemplar in a-si sprijini semenii. Presedintele RC Campia Turzii Chiper Doru  si AG Ioan Utiu mi-au demonstrat ca implicarea activa a membrilor, cu expertiza profesionala a fiecaruia, poate duce la reusite”, a declarat Guvernatorul național al rotarienilor la finalul întâlnirii.

Distribuie articolul

Leave a Comment