Investiție majoră în infrastructura sportivă din Câmpia Turzii

Tinerii pasionați de sport din municipiul Câmpia Turzii vor avea posibilitatea, în scurt timp, să se bucure de un complex polisportiv (skate park, teren de sport și patinoar) de nivelul marilor orașe. Inițiatorul proiectului este primarul Dorin Lojigan.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, proiectul include realizarea unui skate park dotat cu şase rampe de diverse dimensiuni, pentru practicarea sporturilor extreme de vară (skateboard, bmx, role). Deasemenea, în zonă va fi amplasat un patinoar care, pe durata verii va putea fi utilizat ca suprafață pentru practicarea sporturilor de echipă (fotbal, baschet, volei).

Investiția totală necesară realizării proiectului va putea fi susținută inclusiv din surse extrabugetare sau fonduri europene, degrevând bugetul local de venituri şi cheltuieli al municipiului Câmpia Turzii.

„Tinerii din Municipiul Câmpia Turzii vor avea șansa, să practice atât sporturi de vară, cât și de iarnă la noi în municipiu, iar prin intermediul proiectului vor beneficia de o serie de activități care să le asigure, deopotrivă, sănătatea și libera exprimare.

Sunt încrezător în reușita, dar și în feedback-ul pozitiv pe care-l vom primi de la tineri și estimăm un număr de aproximativ 300 de vizitatori atât la skate park, cât și la patinoar, în fiecare zi de funcționare a acestora”, precizează edilul din Câmpia Turzii.

Related posts

Leave a Comment