Investiții pentru îmbunătățirea ambientului nocturn de la Câmpia Turzii

Primăria Municipiului Câmpia Turzii informează că, la începutul acestei săptămâni, a fost demarată o lucrare de îmbunătățire a ambientului nocturn din municipiu, prin schimbarea lămpilor existente cu sisteme LED, model Teceo.

Străzile vizate de aceste modificări au fost: Republicii, Gheorghe Barițiu, urmând a se continua pe străzile Avram Iancu și Mihai Eminescu.

Lucrarea este executată de operatorul de iluminat public din Municipiul Câmpia Turzii, Societatea Reea Procons Serv SRL, iar garanția lucrării este de 5 ani de la data punerii în funcțiune a sistemului.

Prin intermediul investiției realizate se asigură atât o îmbunătățire a siguranței rutiere, datorită luminozității crescute, dar și o economie la cantitatea de energie consumată și implicit cheltuieli mai mici la iluminatul public stradal.

Reamintim că în luna decembrie a anului 2017, centrul Municipiului Câmpia Turzii a fost modernizat prin reamenajarea peisagistică a zonei, îngroparea cablurilor de telecomunicații și electricitate și montarea unui sistem de iluminat public pe sistem LED.

 

Articole asemănătoare

Lasă un comentariu