Lucian Șandru, trimis în judecată

Lucian Șandru, fostul șef al Companiei de Salubritate Câmpia Turzii a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de înşelăciune calificată în convenţie şi favorizarea infractorului, scrie gazetadecluj.ro Alături de acesta este acuzat și omul de afaceri Vasile Dolha.

Judecătorul acestui caz a constat legalitatea actelor de urmărire penală și a dispus începerea urmăririi penale a celor doi.

„Constată legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a actelor de urmărire penală efectuate în cauza privind pe inculpaţii Dolha Vasile, şi Şandru Ioan Lucian, trimişi în judecată prin rechizitoriul din 23.12.2015 emis de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, pentru săvârşirea câte unei infracţiuni de spălarea banilor prev. de art. 29 alin. 1 lit. a din Legea nr. 656/2002, cu aplic. art. 41 alin. 2 din Codul penal din 1969 şi art. 5 din Codul penal. Dispune începerea judecăţii. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală obligă pe fiecare inculpat să plătească în favoarea statului suma de câte 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în decizie.

 

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Leave a Comment