Mesajul lui Dorin Lojigan după aflarea rezultatelor

Dorin Lojigan a câștigat alegerile pentru funcția de primar al Câmpiei Turzii. Cetățenii din municipiu l-au votat în proporție de 46,92%.

După aflarea rezultatelor, acesta a postat pe contul său de pe o rețea de socializare un mesaj adresat atât celor care l-au votat cât și celor care nu au făcut-o.

„M-am prezentat vouă cu bune și cu rele, iar dumneavoastră m-ați ales cu bune și cu rele!
Perioada de precampanie și de campanie electorală, mai mult decât în alți ani, a fost o experiență extraordinară alături de echipa mea, prilej de învățare și dezvoltare personală pe de o parte, de dezvoltare a ideilor fiecăruia în baza experiențelor lor profesionale și personale, pe de altă parte. Este minunat să lucrezi alături de oameni atât de diferiți ca pregătire, ca personalitate și care aderă la un scop comun: Câmpia Turzii.
Felicit candidații pentru rezultatele lor. A fost o campanie electorala interesantă alături de ei.
Indiferent de numărul de voturi obținut sunt primarul tuturor cetățenilor, sunt pentru fiecare. Proiectele echipei Partidului Național Liberal, prezentate de-a lungul campaniei electorale sau începute pe perioada mandatului de viceprimar, sunt de asemenea adresate tuturor locuitorilor și vor contribui la creșterea nivelului de trai al întregii comunități.
Îmi doresc ca începând de azi să pornim împreună la drum cu optimism, cu încredere, fără prejudecăți și să permitem timpului să demonstreze faptele.
Vă asigur că vom începe să construim o administrație deschisă, cu o mentalitate schimbată. La fel ca și până acum la mine veți găsi o ușa deschisă și nu o să rămân indiferent la nevoile orașului și ale locuitorilor acestuia, în slujba cărora ne aflăm.
La finalul zilei de azi, locuitorii din Câmpia Turzii sunt adevărații câștigători și eroii mei.”

Distribuie articolul

Leave a Comment