Pagubele generate de furtuna de ieri au fost diminuate de intervenția autorităților locale

Furtuna care a avut loc ieri a lăsat pagube semnificative în Municipiul Câmpia Turzii. Datorită mobilizării autorităților locale, acestea au fost diminuate.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă emis de primărie, s-a intervenit în următoarele zone:

-Pasajul de sub calea ferată – vidanjare de către Compania de Apă Arieş şi dirijare trafic de către Poliţia Rutieră a Municipiului;

-Cartier Şarât – vidanjare apă de pe străzi şi curţi-Compania de Apă şi Echipa de Pompieri;

-Strada Andrei Mureşanu, lângă Pasarelă – vidanjare apă  de pe stradă şi curţi- Echipa de Pompieri;

-Strada Retezatului şi strada Constructorilor–eliberare căi de acces în urma pomilor căzuţi – S.C. Domeniul Public;

-Parcul Central Ionel Floaşiu–eliberare alee în urma bradului căzut-S.C.Domeniul Public şi S.C.Reea Procons Serv SRL;

-Parcul Municipal-împrejmuirea zonei afectate pentru evitarea accidentelor şi intervenţie pentru eliberarea celor zece pomi căzuţi. S-a eliberat platforma betonată şi pista de biciclete de către S.C. Domeniul Public, Compania de Salubritate şi Serviciul Public Poliţie Locală;

-O echipă formată din zece persoane de la Compania de Apă a desfundat manual scurgerile de ape pluviale pe toate arterele de circulaţie din municipiu.

-Au fost verificate dacă există fire căzute în urma pomilor sau a crengilor căzuţi pe strada Laminoriştilor, cartier Şarât şi zona străzii Pârâului,  de către S.C.Electrica SA şi SC Reea Procons Serv SRL.

Totodată, s-a dat curs solicitărilor primite telefonic din partea locuitorilor municipiului, au fost ridicaţi  pomii căzuţi şi crengile rupte din curţile şi grădinile oamenilor.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Leave a Comment