Pârtia de la Buscat se redeschide astăzi

Administratorii stațiunii Buscat Ski & Summer Resort au anunțat că pârtia de la Buscat se va redeschide începând de astăzi, urmând ca în următoarele zile să aibă loc și a doua ediție Buscat Winter Fest.

„Administratorii stațiunii Buscat Ski & Summer Resort au lucrat din greu ultimele zile, astăzi inclusiv, pentru a putea redeschide vineri, 26 februarie 2016, de la prima ora, 10:00, stațiunea de schi. Termometrele înregistrează din nou temperaturi sub zero grade, iar tunurile de zăpadă artificială funcționează non-stop. Veștile bune vin și cu reduceri la telescaun, 11 urcări la doar 50 de lei. Pe 5 martie va avea loc a doua ediție Buscat Winter Fest, eveniment dedicat tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă: concursuri, distracție, premii, zăpadă, munte, petrecere pe pârtie, competiții de freestyle, competiții de sănii, de schi paralel, oldies but goldies, bătaie cu zăpadă și multe altele”, au declarat organizatorii.

Pentru cei interesați, un abonament pentru întreaga zi costă 120 de lei pentru adulți și 90 de lei pentru copii, studenți și pensionari. De asemenea, în zilele de weekend vor fi acordate reduceri.

Sursa foto: buzznews.ro

 

Distribuie articolul

Leave a Comment