Petre Pop se plânge de lipsa de curățenie din Câmpia Turzii

Cu toate că luna trecută Primăria Câmpia Turzii a demarat o amplă acțiune de curățenie în tot municipiul, consilierul județean Petre Pop se plânge de faptul că unele locuri din oraș, în special locul din fața Centrului de Îngrijire Vârstnici, sunt pline de gunoaie.

Nu este pentru prima dată când Pop afirmă că la Câmpia Turzii ,,Facebook-ul Face Treaba!”

„Dragă administrație publică locală,

Vă rugăm să faceti curățenie în fața Centrului de Îngrijire Vârstnici si în tot orașul. Cetățenii din Câmpia Turzii își iubesc localitatea, au muncit pentru ea, își plătesc impozitele pentru ca dvs. să le faceti traiul confortabil. Eu cred că puteți, tot ceea ce trebuie să faceti este să vă implicați, să lăsați facebook-ul si să vă coborâți între oameni. Orașul a fost curat. 
Ironia nu este un alibi pentru lipsa de implicare, cu ironie nu se face curățenie în oraș.
,,Facebook-ul Face Treaba!”, la Câmpia Turzii”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Pe de altă parte, în ceea ce privește mizeria din municipiu, autoritățile locale semnalează lipsa de bun simț a unor cetățeni. Primarul Dorin Lojigan a atras atenția în ceea ce privește gunoiele care nu sunt depozitate corespunzător la containere.

„In imagini se vad containerele goale. De ce sa punem gunoiul in ele? Nu mai bine îl punem lângă? Stiu. Primaria e de vina. De fapt Primarul ca se plimba prin oraș și le vede”.

Un alt caz a fost descoperit tot de primarul Lojigan la un foișor proaspăt amenajat în cartierul Insula.

„Asta ne dorim de la orașul nostru? Eu sper ca nu. Foisor finalizat de puțin timp in cartierul Insula.”

Distribuie articolul

Leave a Comment