Primarul și viceprimarul din Câmpia Turzii au transmis mesaje dascălilor de ziua lor

Anual, în data de 5 octombrie întreaga lume sărbătorește Ziua Educației. Tema din acest an, potrivit unesco.org, este „Să-i prețuim pe profesori, să le îmbunătățim statutul”.

Această zi importantă nu a fost trecută cu vederea nici de autoritățile locale din Municipiul Câmpia Turzii, care au transmis mesaje de încurajare și felicitare tuturor cadrelor didactice din oraș.

Primarul Dorin Lojigan a ținut să își manifeste respecul față de munca depusă de educatorii, învățătorii și profesorii care predau în cadrul unităților școlare din municipiu.

„Stimaţi educatori, învăţători, profesori
Astăzi, 5 octombrie, se sărbătoreşte Ziua Mondială a Educaţiei, o zi a cărei semnificaţii însumează provocări multiple, emoţii, satisfacţii profesionale, experienţă, îngrijorări şi bucurii ale celor despre care Aristotel spunea că sunt ”demni de mai multă onoare decât cei care dau viaţă” şi încuraja astfel: ” daruiţi copiilor şi arta de a trăi bine, educându-i.”

Respect strădania dumneavoastră zilnică de a transmite copiilor noştri toate cunoştinţele acumulate de-a lungul anilor prin pregătire permanentă, iar acest lucru se observă în rezultatele lor la învăţătură, cu care ne mândrim.
Apreciez răbdarea, tenacitatea şi disponibilitatea dumneavoastră de a vă implica zi de zi, cu dăruire, în activităţile didactice.
Îmi exprim recunoştinţa şi admiraţia pentru tot ceea ce reprezentaţi şi îmi doresc ca în continuare să formaţi viitori adulţi responsabili, iar pentru asta eu sunt partenerul dumneavoastră.
La mulţi ani, tuturor cadrelor didactice din municipiul Câmpia Turzii!”

Și viceprimarul Róbert István Szabó a transmis câteva gânduri bune cadrelor didactice cu ocazia zilei lor:

„Dragi dascăli, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Educaţiei, permiteţi-mi să vă adresez sincerele mele aprecieri pentru toată dăruirea pe care o oferiţi copiilor, necondiţionat. Efortul calificat pe care dumneavoastră îl depuneţi zilnic, cu abnegaţie, pentru sporirea nivelului de educaţie a tinerei generaţii, este demn de laudă. Prin munca pe care o depuneţi, le transmiteţi copiilor întreaga dumneavoastră experienţă, pregătindu-i pentru următorul nivel în viaţă. 

Vă felicit personal şi vă doresc succes în continuare!”

Related posts

Leave a Comment