PSD a obținut majoritatea voturilor și în Câmpia Turzii

Cu toate că la conducerea Municipiului Câmpia Turzii se află Partidul Național Democrat, la alegerile care au avut loc ieri acesta a reușit să se situeze abia pe locul al doilea în preferințele cetățenilor, cu 32,4% din voturi. Pe primul loc se situează PSD, cu  34,9% din voturi.

Consilierul consilierul județean PSD, Petre Pop, a postat un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare în care îi felicită pe colegii săi de partid din Turda și Câmpia Turzii pentru rezultatele obținute:

„Felicitări echipa #PsdTurda, Felicitări echipa #PsdCâmpiaTurzii, munca în echipă ne-a făcut mai puternici, rezultatul celor două echipe conturează premisele unui Pol Social Democrat puternic in zona Turda-Câmpia Turzii și comunele limitrofe, un pol de dezvoltare zonală. Cele două echipe au reusit să depășească o bariera psihologică importantă, construita pe o prejudecată, că cele două comunități nu pot colabora,… însă noi am demostrat că fiecare, împreună, păstrându-și, identitatea, specificul si aspirațiile, pot conlucra si performa!
Felicitări Matei Cristian, Cristina Burciu, Simina Sipos, felicitări echipelor de pe teren. Felicitări domnilor primari Ioan Roman, Valer Sasa, Moldovan Liliana, Aurel Girgiu pentru munca depusa si rezultatul obtinut”.

Distribuie articolul

Leave a Comment