S-a dat startul Târgului de Mărţişor Handmade din Câmpia Turzii

Târgul de Mărţişor Handmade din Câmpia Turzii a început astăzi, 27 martie. Locuitorii orașului sunt așteptați în Piața Tricolorului, din fața Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”, să achiziționeze mărțișoarele confecționate de copiii și tinerii din municipiu.

„Dacă vreți să dăruiți un simbol al primăverii realizat cu suflet și pasiune, vă îndemn să veniți la Târgul de Mărțișor handmade și cu siguranță veți avea ce dărui persoanelor dragi.

De astăzi și până pe 1 martie 2017, puteți achiziționa mărțișoare handmade mesteșugite cu mult drag de mânuțele copiilor și tinerilor din municipiu. Găsiți o gamă variată de mărțișoare autentice, tradiționale, nonconformiste și moderne. Prețurile sunt foarte convenabile, iar calitatea incomparabilă.

Veniți să primiți un alt fel de mărțișor oferit din suflet și cu un strop de gingășie din partea oamenilor cu dor de primăvară”, a transmis Róbert Szabó, viceprimarul Municipiului Câmpia Turzii, pe o rețea de socializare.

Târgul va fi deschis până miercuri, 1 martie. Această activitate are drept scop promovarea produselor create de copiii şi tinerii din cadrul instituţiilor şi asociaţiilor nonguvernamentale din oraş.

Related posts

Leave a Comment