S-a schimbat locația Concertului Caritabil pentru copii de Crăciun. În loc de Salina Turda, acesta va avea loc în Câmpia Turzii

Organizatorii Concertului Caritabil pentru copii de Crăciun anunță, pe ultima sută de metri, schimbarea locației în care se va desfășura evenimentul. Astfel, în loc de Salina Turda, acesta va avea loc în Câmpia Turzii, la Palatul „Ionel Floașiu”.

De asemenea, s-a schimbat și data. În loc de 5 decembrie, așa cum era stabilit inițial, evenimentul va avea loc joi, 8 decembrie.

„Deși acest concert trebuia sa se desfășoare in Salina Turda, ori nu s-a găsit intelegere..ori au fost alte motive, am hotărât sa il aduc in Campia Turzii, autoritățile de aici fiind mai amiabile! De aceea va invit in 8 Decembrie de la ora 18:00, la un concert minunat de colinde. (…) Mulțumesc personal, Artiștilor, Primăriei Campia Turzii, dnului Primar Dorin Lojigan, sponsorilor, partenerilor și tuturor celor care o sa fiți prezenți! Doamne ajuta! ”, transmite unul din organizatori.

Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru Asociatia Autism Prietenie Terapie și Asociatia Pro Asssisto din Campia Turzii, cei implicați aducând o contribuție semnificativă la creșterea gradului de integrare și recuperare a copiilor cu tulburări comportamentale, la educarea medicilor, a cadrelor didactice și a părinților, cu privire la aceste provocări și la dezvoltarea capacității lor de a face față acestui gen de probleme.

De asemenea, cu ajutorul sponsorilor vor fi ajutate cu bani și produse patru familii nevoiașe din Campia Turzii.

Eveniment sprijinit de Asociația Cavalerii Phoenix și Asociația Pentru Câmpia Turzii!

foto: Adrian Soporan
Distribuie articolul

Leave a Comment