S-a stabilit programul curățirii drumurilor din Câmpia Turzii. Vezi când urmează strada ta!

Primăria Câmpia Turzii a lansat, încă de săptămâna trecută, „Luna Curățeniei de primăvară-2018”, campanie care se va derula timp de patru săptămâni.

Astfel, echipele și utilajele Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii vor efectua, în perioada 14-19 martie 2018, diverse lucrări de curățare și de întreținere a străzilor, în conformitate cu următorul program:

  • Miercuri,14 martie 2018 – activitate de curățare și răzuire manuală a rigolelor, de întreținere a străzilor, colectare și transport deșeuri pe tronsonul DN15, E60- zona Parohia Ortodoxă nr. 3 și pasajul de trecere pe sub calea ferată (Strada Laminoriștilor);
  • Joi,15 martie 2018 și Vineri, 16 martie 2018 – activitate de curățare și răzuire manuală a rigolelor, de întreținere a străzilor, de colectare și transport deșeuri în cartierul Sâncrai, pe strada 1 decembrie 1918;
  • Luni, 19 martie 2018 – activitate de curățare și răzuire manuală a rigolelor, de întreținere a străzilor, de colectare și transport deșeuri pe străzile Parcului, 1 Mai, Șoferilor, Teilor și Școlii.

„Astfel, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii se implică activ, alături de echipele din subordine, pentru a reda un aspect curat și plăcut mediului în care comunitatea își desfășoară activitățile de zi cu zi.

În săptămânile care urmează vom reveni cu informații referitor la alte zone din municipiu care vor trece prin acest proces de curățare”, transmit reprezentanții primăriei.

Distribuie articolul

Leave a Comment