Turneul de Fotbal „Uniți pentru Tiberiu” va avea loc în weekend în Câmpia Turzii

O nouă campanie caritabilă menită să îl ajute pe Tiberiu, tânărul bolnav de leucemie din Câmpia Turzii, va avea loc în weekend în municipiu.

Turneul de Fotbal „Uniți pentru Tiberiu” se va desfășura sâmbătă, 4 martie, în intervalul orar 9.00-22.00, la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”. La această competiție vor participa 12 echipe.

„Sunt convins că și de această dată locuitorii din municipiul nostru vor veni în număr mare pentru a susține acest eveniment caritabil. Banii încasați în urma turneului de fotbal vor fi donați lui Tiberiu”, a transmis viceprimarul Róbert Szabó pe o rețea de socializare.

Tiberiu a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, tip I, meningită blastică, în urmă cu câteva luni. Întrucât nu este compatibil cu fratele său, singura sa șansă este o operație care poate fi efectuată la Spitalul ,,Casa Sollievo Della Sofferenta San Giovanni” din Rotondo, Italia. Intervenția medicală ar costa aproximativ 100.000 euro.

Cei care doresc să doneze pentru Tiberiu o pot face pe numele Suciu Viorel Tiberiu în contul RO15BTRL05101201L26363XX deschis la Banca Transilvania.

Programul competiției:

facebook.com
facebook.com
facebook.com
Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Leave a Comment