Un șofer din Câmpia Turzii a accidentat un minor și a plecat de la fața locului. Băiatul traversa neregulamentar

foto: HotNews

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii au identificat, ieri, 16 ianuarie, un conducător auto care a accidentat un minor și a plecat de la fața locului.

Conform informațiilor oferite de oamenii legii, bărbatul de 48 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce circula cu un autovehicul pe strada Gheorghe Barițiu, din Câmpia Turzii, a suprins și accidentat ușor un minor, după care a plecat de la locul incidentului. Accidentul s-a petrecut în data de 12 ianuarie a.c.

Minorul în vârstă de 7 ani, din Câmpia Turzii, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis. În urma impactului, acesta ar fi căzut pe partea carosabilă, s-ar fi ridicat și ar fi fugit. Ulterior, părinții minorului, împreună cu acesta, s-au prezentat la spital.

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fapte prevăzute de Codul penal.

Distribuie articolul

Leave a Comment