Horia Nasra lansează noi acuzații la adresa primarului Dorin Lojigan: „Mă așteptam la mai multă maturitate și seriozitate administrativă”

Horia Nasra, deputat PSD, îl acuză pe Dorin Lojigan de abandonarea Centrului de colectare a legumelor și fructelor din Câmpia Turzii. Potrivit acestuia, liderul PNL nu susține decât proiectele comunicate de reprezentații PNL și refuză investiții atunci când acestea provin din inițiative ale altor partide politice.

„Mă așteptam la mai multă maturitate și seriozitate administrativă de la dl. Dorin Lojigan, mai ales că în perioada 2012-2016 a fost învățăcelul primarului PSD. Atunci a susținut utilitatea `Centrului de colectare a produselor agricole, a fructelor şi a legumelor` apoi a uitat de el”, a declarat Nasra pe o rețea de socializare.

Contactat de publicația noastră, primarul Dorin Lojigan a declarat că nu există o problemă cu centrul în sine, ci cu locația unde se dorește funcționarea acestuia. 

„Niciodată nu m-am opus la înființarea Centrului de legume / fructe în Câmpia Turzii, însă întotdeauna m-am opus înființării acestuia pe locația Peței Obor, cel mai mare târg de animale din județul Cluj. Nu pot să-mi permit să distrug un târg de tradiție, care funcționează de ani de zile, doar pentru capriciile unui deputat ca Horia Nasra, căruia se pare că fumurile de deputat i s-au urcat la cap și nu vede adevărata realitate”, a precizat edilul.

Totodată, Lojigan susține că este deschis să discute cu Horia Nasra despre problemele municipiului și împreună să găsească soluții pentru rezolvarea acestora. În acest sens, i-a lansat deputatului PSD nenumărate invitații, însă de fiecare dată s-a lovit de un refuz nejustificat.

Legat de soluțiile care se impun pentru amenajarea Centrului de colectare a a legumelor și fructelor, primarul din Câmpia Turzii propune identificarea unui alt teren.

„Eu nu sunt primarul care refuză investiții în Municipiul Câmpia Turzii, dimporivă, am dovedit până acum că sunt adeptul sprijinirii antreprenoriatului, motiv pentru care, de altfel, am și fost nominalizat la Gala Premiilor Asociației Municipiilor din România”, a mai declarat Lojigan.

 

Distribuie articolul

Leave a Comment