60 de copii din Câmpia Turzii au participat în prima zi de organizare a atelierelor creative de Paşte

Prima zi în care au fost organizate atelierele creative de Paşte a fost una cu succes. 6o de copii din municipiu au participat la activitățile organizate de artişti plastici voluntari din cadrul Asociaţiei Artiştilor Plastici Câmpia Turzii, în parteneriat cu Serviciul Cultură al Primăriei Câmpia Turzii.

„Participarea copiilor din oraş a fost mult peste aşteptările organizatorilor! Când au intrat în sală 60 de copii de vârstă preşcolară parcă a lovit primăvara brusc după o iarnă geroasă şi au început păsărelele să ciripească bucuroase 🙂 Iar când am început să desenăm, să lipim, să decupăm, să facem iepuraşi, exclamaţiile gen „Iooi!” sau „Uiteee!” venite din guriţele a 60 de copii au umplut sala… Mulţumim părinţilor, bunicilor, educatoarelor care ne-au făcut aşa o surpriză plăcută”, au transmis organizatorii.

Reamintim că ateliere creative se desfășoară în perioadele 3-4 şi 10-11 aprilie, începând cu ora 17:00, la Palatul Cultural „Ionel Floaşiu” din municipiu.  În cadrul acestora se vor decora ouă şi se vor realiza obiecte decorative de sezon.

 

Distribuie articolul

Leave a Comment