Asociația Autism Câmpia Turzii a făcut publică utilizarea fondurilor obținute la evenimentul „Chefs for Humanity”

Asociația Autism Câmpia Turzii a făcut public modul în care au fost utilizate fondurile obținute în urma evenimentului caritabil „Chefs for Humanity”, eveniment care a avut loc în luna martie a acestui an.

Potrivit reprezentanților asociației, fondurile au fost folosite pentru achiziționarea următoarelor bunuri:

  • mobilier nou (dulapuri de diferite dimensiuni pentru materiale educaționale, dulapuri și o masă de bucătărie, măsuțe cu scaune, un birou) pentru dotarea a patru camere de terapie,
  • mobilier pentru amenajarea unei bucătării educaționale,
  • mobilier pentru amenajarea a două birouri

„Dorim sa multumim inca o data din tot sufletul organizatorilor: Asociatiei Culturale Euro Est Alternativ Romania, domnului Radu Zarnescu, doamnei Iulia Dragut precum si tuturor bucatarilor prezenti, Primariei Campia Turzii, domnului primar Dorin Lojigan, domnului viceprimar Róbert Szabó, Irina Munteanu, lui Dragos Padurariu si lui Adrian Soporan, tuturor sponsorilor si voluntarilor implicati in acest eveniment si comunitatii din Campia Turzii care a fost alaturi de noi si de aceasta data. Va suntem foarte recunoscatori pentru sprijin”, a transmis conducerea asociației.

Evenimentul caritabil „Chef for Humanity” a avut drept scop susţinerea financiară din donaţii pentru organizaţiile Asociaţia Autism Câmpia Turzii şi Asociaţia Pro Assisto. În cadrul acestuia, peste 40 de maeştri bucătari din ţară au gătit diverse preparate pentru publicul prezent.

 

Distribuie articolul

Leave a Comment