Autoritățile locale au demarat acțiuni de curățare a Parcului Municipal din Câmpia Turzii

Viceprimarul Róbert Szabó informează că autoritățile locale au demarat acțiuni de curățare și întreținere a spațiilor verzi din Parcul Municipal din Câmpia Turzii. Acțiunile fac parte din cadrul Programului „Fii responsabil! Fii partenerul meu!”

„Parcul Municipal din Câmpia Turzii (Berc) reprezintă una dintre atracțiile favorite ale locuitorilor noștri. De aceea, administrația locală se preocupă în permanență ca această locație să arate mereu curată și întreținută.

Continuăm să efectuăm lucrări de COSIRE în parc, de TOALETARE a copacilor, să întreținem zonele verzi pentru a oferi locuitorilor un climat optim de petrecere a timpului liber și a activităților ce se desfășoară aici. De asemenea, în perioada care urmează suplimentăm numărul coșurilor de gunoi pentru buna PĂSTRARE A CURĂȚENIEI și pentru a fi un exemplu.

Pentru administrația locală întreținerea zonelor verzi este foarte importantă, de aceea CONTINUĂM SĂ FIM MEREU ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR”, a scris viceprimarul pe contul sau de socializare.

Distribuie articolul

Leave a Comment