Avram Gal este propus de Diaspora să candideze la alegerile parlamentare

Președinte al PPU-SL Diaspora, Avram Gal, a fost rugat de românii de peste hotare să candideze la alegerile parlamentare din toamnă.

Aflat la o ședință în Marea Britanie, acesta a stat de vorbă cu românii stabiliți acolo, împreună căutând soluții pentru problemele exisente, în special despre ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană și implicațiile pe care aceasta le are.

Politicianul din Câmpia Turzii a fost singurul politician român invitat la această reuniune, pe motiv că românii au mai multă încredere în el, deoarece mereu este atent la solicitările acestora și îi ajută în rezolvarea problemelor.

„Am discutat despre situația românilor de aici și am anunțat că PPU-SL va iniția un proiect de lege, special pentru românii din Diaspora, imediat după alegerile parlamentare, dacă vom fi cooptați la guvernare. Mi-aș dori ca negocierile privind ieșirea Marii Britanii din UE să nu afecteze românii care s-au stabilit aici, adicvă să beneficem și noi de aceleași faclități/drepturi pe care le vor avea și alți cetățeni europeni, în urma Brexit-ului”, a declarat Avram Gal, potrivit turdanews.ro.

La întâlnirea organizată în Anglia au participat circa 200 de reprezentanți ai comunităților de români din Marea Britanie.

Distribuie articolul

Leave a Comment