Dorin Lojigan, despre Ziua Porților Deschise la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a fost prezent în acest weekend la Ziua Porților Deschise la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Lojigan a fost plăcut impresonat de tot ceea ce organizatorii au realizat la acest eveniment important pentru comunitatea din Câmpia Turzii.

Alături de cei aproximativ 10.000 de vizitatori, acesta a participat la un show aviatic „organizat perfect”.

„Am avut plăcerea să particip azi la un eveniment unic în zonă, de o amploare pe care doar cei prezenți acolo o pot percepe, Ziua Porților Deschise la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii. Evenimentul a fost prilejuit de sărbătorirea Zilei Aviației Române și a adunat peste 10.000 de vizitatori. Am avut ocazia să asist la o lecție de organizare ireproșabilă, de profesionalism și de performanță. Am înțeles încă o dată, la fel cum am făcut-o o dată cu câștigarea alegerilor, ce înseamnă puterea echipei, colaborarea și comunicarea eficientă. Angajații unității militare și-au dovedit și cu acest prilej valoarea, încrederea în forța lor și dorința de progres. Ați fost și sunteți pentru mine un model de urmat și mă plec în fața curajului vostru!”, a scris primarul pe o rețea de socializare.

În programul evenimentului au fost incluse expoziţii statice cu tehnică militară, lansări de paraşutişti şi zboruri demonstrative cu aeronave MiG-21 LanceR, IAR-330 Puma, IAR-99, IAR-316B şi C-27J Spartan din dotarea Forţelor Aeriene Române, dar şi Aeroclubul României, Iacării Acrobaţi, Skydive Transilvania, Aeroclubul Luncani, se arată într-un comunicat emis de MAPN.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Leave a Comment