Caravana „Fii polițist pentru o zi” sosește în Câmpia Turzii

Locuitorii din Câmpia Turzii vor putea lua parte la activitățile organizate în cadrul Caravanei „Fii polițist pentru o zi”. Evenimentul va avea loc mâine, 27 martie 2017, între orele 09.30 și 12.30, în Piaţa Tricolorului din faţa Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”.

Mascaţi, câini poliţişti, maşini, dispozitive de detectare a explozivilor şi de dezamorsare a bombelor, tehnica din dotare, vor putea fi admirate cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

Va fi prezentat autolaboratorul criminalistic mobil destinat cercetării la faţa locului cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate şi echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracţional.

Cu sprijinul piloţilor de la Napoca Rally Academy, simulatorul de centură de siguranţă va sta la dispoziţia vizitatorilor pentru a simţi cât de important este portul acesteia în caz de accident rutier.

„Invităm cetăţenii municipiului Câmpia Turzii să participe la activităţile prilejuite de aniversarea Zilei Roliţiei Române şi să experimenteze ce înseamnă să fii poliţist pentru o zi”, transmit autoritățile locale.

Pe 25 martie s-au împlinit 195 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române.

Related posts

Leave a Comment