Cazare, bucate tradiționale, piscină și distracție în Munții Apuseni

Când ești în zona Clujului și te apucă dorul de ducă, ești norocos: munții sunt aproape, la 1-2 ore de mers cu mașina. Fie că ai chef de drumeții și grătare vara sau de plimbări cu sania și oameni de zăpadă iarna, o zonă foarte frumoasă care le are pe toate este stațiunea Beliș-Fântânele.

Lacul artificial, apărut în urma construirii barajului în 1978, înconjurat de pădurea de brazi, îți aduce liniștea și regăsirea în sânul naturii, de care ai atâta nevoie după lunile de stres și agitație din oraș. Iar dacă mai adăugam la iarba verde și niște piscine interioare cu apă caldă, care funcționează tot anul, relaxarea e garantată!

Locul unde poți găsi toate acestea este satul Bălcești, din comuna Beliș, la Pensiunea Doru. Construită în still tradițional, dar cu tot confortul de care au nevoie turiștii de azi (adică toate camerele cu baie și apă caldă non stop, internet, tv cablu, bar, loc de joacă pentru copii, parcare), unitatea este o locație foarte bună pentru toate tipurile de călători, de la cupluri cu sau fără copii până la corporatiști veniți în team building sau grupuri care doresc să organizeze evenimente.

La Doru vei găsi mâncare bună, atât cu specific românesc cât și din bucătăria internațională, paturi confortabile în camere bine încălzite, piscină de înot, saună și jacuzzi pentru leneveală fierbinte, plus o curte unde poți sta la o poveste cu mici și bere. Se fac aici și activități interesante: plimbări pe lac cu barca, călărie, cursuri de înot, sesiuni de pescuit, plimbare cu căruța și excursii în împrejurimi.

Pensiunea are 5 camere duble și 4 camere cu 3 locuri și e localizată la 80 km de Cluj, 6 km de baraj, 2 km de lac și 1200 m altitudine. Prețurile sunt foarte bune pentru serviciile oferite, iar gazdele sunt mereu primitoare. Merită testată!

Adresă: Sat Bălceşti nr. 40, Comuna Belis, jud. Cluj
Telefon: 0766 298 670
E-mail: office@pensiunea-doru.ro
Web: http://pensiunea-doru.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pensiuneadorubelis/

Distribuie articolul

Leave a Comment