Compania de Apă Arieș desfășoară o campanie de informare a elevilor din Câmpia Turzii

Compania de Apă Arieș (CAA) derulează în aceste zile o campanie de informare a elevilor din Câmpia Turzii. Campania se numește ,,I Love H2O – Descoperă lumea apei cu Strop – picătura de apă!’’ și are drept scop educarea elevilor cu privire la utilizarea eficientă a resurselor de apă, conștientizarea importanței apei, a rolului indispensabil pe care aceasta îl joacă în viața omului.

,,Compania de Apa Arieș dezvoltă programe de implicare socială, întreprinde acțiuni de solidaritate și se implică în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiuni cu caracter social. Ca operator regional, acceptăm responsabilitatea socială care ne revine și angajamentul față de oamenii din comunitatea pe care o deservim iar prin intermediul acțiunilor întreprinse ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității locale”, a declarat presei Cristina Burciu, Director General interimar al CAA.

Elevii interesați de aceste aspecte își pot contacta pofesorii sau învățătorii pentru a intra în posesia broșurii cu Strop, acolo unde vor găsi și un orar școlar cadou.

caa-afis

Distribuie articolul

Leave a Comment