Concert caritabil organizat la Câmpia Turzii

Adrian Soporan, organizator de evenimente din Câmpia Turzii, anunță că va pregăti un concert caritabil pentru a veni în ajutorul celor doi tineri din municipiu diangosticați cu leucemie.

Evenimentul va avea loc în data de 11 noiembrie, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură din Câmpia Turzii. De asemenea, la Sala Sporturilor din municipiu, de la ora 13:00, concurenții de la Chefi la Cuțite și Masterchef, împreuna cu Dragoș Pădurariu, vor găti pentru cei doi.

În urmă cu căteva săptămâni, Tiberiu a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, tip I, meningită blastică. Întrucât nu este compatibil cu fratele său, singura șansă a sa este o operație care poate fi efectuată la Spitalul ,,Casa Sollievo Della Sofferenta San Giovanni” Rotondo, Italia, localitate situată lângă Bari. Intervenția medicală ar costa aproximativ 100.000 euro.

Cei care doresc să doneze pentru Tiberiu o pot face pe numele Suciu Viorel Tiberiu în contul RO15BTRL05101201L26363XX deschis la Banca Transilvania.

Sabrina are 2 ani și 2 luni și recent a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică.

Miercuri am început primul protocol de tratament de chimioterapie Acesta va dura 5-6 săptămâni, urmând o săptămână de pauză, în care mergem acasă, daca totul decurge bine, apoi ne întoarcem la spital pentru încă patru săptămâni pentru următorul protocol. Internările foarte frecvente vor dura aproximativ 10 luni, tratamentul am înțeles că durează cam 2 ani. Am fost distruși când am primit diagnosticul, dar mi-am propus să nu mai plâng în fața ei și să fiu tare. Trebuie să acceptam că este o boală și să o tratăm, spun părinții Sabrinei.

Donațiile se pot face în cele două conturi:

MARGINEAN ALEXANDRA RO70BTRLRONCRT0317395201- Banca Transilvania / RO72 BRDE 130SV35706201300-Banca BRD

sau în contul de EURO : RO20BTRLEURCRT0317395201 -deschis la Banca Transilvania pe nume Mărginean Alexandra.

turdanews.net
turdanews.net
Distribuie articolul

Leave a Comment