Dorin Lojigan, despre demisia lui Róbert Szabó: „Astăzi pleacă un prieten, nu doar un coleg!”

Róbert Szabó și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al Municipiului Câmpia Turzii, astăzi, 16 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, la care a luat parte și primarul Dorin Lojigan. Este cunoscut faptul că cei doi au colaborat foarte bine, împreună reușind să contribuie la implementarea unor proiecte importante pentru Câmpia Turzii, dintre care amintim rezonarea localității, „Oraşul trăieşte! Să-l ajutăm să respire”, zilele municipiului sau Zilele Comunității Maghiare.

„Chiar dacă venim din partide diferite lucrăm în echipă pentru interesul cetățenilor din Câmpia Turzii. Domnul Primar, Dorin Nicolae Lojigan, este o persoană cu experiență, un profesionist și un partener de încredere. Mă bucur că în acest mandat s-a putut schimba mentalitatea, iar modul de lucru este foarte diferit în multe domenii”, spunea Róbert Szabó într-un interviu acordat publicației noastre, în urmă cu câteva luni.

Demisia viceprimarului reprezintă o veste tristă pentru primarul Dorin Lojigan, care, deși îi înțelege motivele, regretă plecarea acestuia.

„Este o veste tristă. Astăzi pleacă un prieten, nu doar un coleg și indiferent de ce va crede lumea, împreună am format o echipă funcțională, o echipă care a demarat, a finalizat și mai are în lucru proiecte în beneficiul comunității. Încă de la început am funcționat ca o echipă. Astăzi, domnul viceprimar a ales, din motive pe care eu le înțeleg, să-și dea demisia, demisie pe care eu o accept cu părere de rău, bineînțeles.

Vreau să îi mulțumesc pentru acest un an și jumătate de colaborare și pentru faptul că a fost un partener fidel al administrației pubice locale. Sper să rămânem în continuare prieteni.

Vreau, de asemenea, să transmit un mesaj comunității maghiare din municipiul nostru și să o asigur că proiectele pe care le-am început împreună cu domnul viceprimar vor continua. Exact așa cum le-am început, așa vor continua, pe perioada mandatului meu, 2016-2020, și dacă bunul Dumnezeu ajută, vor continua și după aceea”, a declarat primarul Dorin Lojigan, vizibil emoționat, în cadrul conferinței.

Distribuie articolul

Leave a Comment