Dorin Lojigan renunță la administrarea grupurilor de pe facebook

Dorin Lojigan, actual candidat la fotoliul de primar al Municipiului Câmpia Turzii, a anunțat pe contul său că va renunța să mai administreze orice grup de pe rețeaua de socializare facebook. În acest fel, Lojigan urmărește respectarea pe deplin a normelor electorale.

Stimaţi prieteni de pe Facebook,

Dată fiind poziţia mea de candidat la Primăria Municipiului Câmpia Turzii, anunţ pe această cale retragerea mea din postura de administrator al tuturor grupurilor de pe Facebook.

Doresc ca în acest fel să respect pe deplin normativele electorale în vigoare şi să contribui la efortul de igienizare al campaniei electorale pentru alegerea autorităţilor publice locale din municipiul nostru.

Voi urmări cu acelaşi interes postările voatre ale tuturor celor care au contribuit la crearea uneia dintre cele mai importante comunităţi online, şi ,tocmai de aceea, înţeleg foarte bine că se impune să tratez cu maximum de responsabilitate şi onestitate membrii acestei comunităţi.

Voi continua să mă concentrez pe problemele concrete ale municipiului Câmpia Turzii, pe problemele noastre, şi prin proiectele echipei mele să încercăm să venim cu soluţii pentru fiecare.

Sunt convins că fiecare dintre noi vom avea un viitor mai bun împreună!

Dorin Lojigan este candidatul PNL  pentru funcția de primar al Câmpiei Turzii.

 

Distribuie articolul

Leave a Comment