Colegiul Tehnic ,,Victor Ungureanu” Câmpia Turzi a fost premiat de Ziua Mondială a Educației

Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, a organizat, ieri, de Ziua Mondială a Educației, o festivitate de premiere a celor mai dedicate cadre didactice din județ, dar și a unităților școlare care s-au remarcat prin activitatea lor.

Astfel, un număr de 176 de dascăli clujeni și șapte unităţi de învăţământ au primit premii în bani din partea consilierilor județeni. Banii au fost acordați din suma bugetul adoptat de forul administrativ judeţean pentru premierea celor mai performanţi profesori clujeni şi a unităţilor de învăţământ din judeţ. Printre cele șapte școli premiate s-a numărat și Colegiul Tehnic ,,Victor Ungureanu” Câmpia Turzi, care a primit suma de 3000 de lei.

,,Credem cu toată convingerea că susţinerea financiară a performanţei şcolare este una dintre cele mai bune alegeri, conştienţi fiind de munca depusă de elevi şi de cadrele didactice care îi pregătesc, pentru a promova judeţul nostru prin intermediul performanţelor şcolare. Doresc să îi felicit atât pe profesori, cât şi pe elevii premiaţi anul acesta în cadrul ,,Galei Excelenţei Clujene 2016” şi să le mulţumesc pentru contribuţia semnificativă pe care o aduc an de an la creşterea prestigiului învăţământului clujean”, a declarat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Ceremonia de premiere s-a desfășurat  în Sala Auditorium Maximum a Universităţii ,,Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca.

Distribuie articolul

Leave a Comment