GreenWEEE va deschide un punct de lucru în Câmpia Turzii. 50 de locuri de muncă noi vor fi create

Primarul Dorin Lojigan anunță începutul unui nou parteneriat pentru Câmpia Turzii. Compania GreenWEEE Internațional va deschide un punct de lucru în municipiu.

Potrivit lui Lojigan, compania finalizează în Câmpia Turzii, în această perioadă, o investiție de 4 milioane de euro, prin cumpărarea și renovarea unei hale de producție în incinta ISCT, în vederea demarării activității economice începând cu luna septembrie a anului 2017.

Acest prim pas va duce la crearea unor 50 de locuri de muncă noi, intenția companiei pentru următorii ani fiind o nouă investiție de aproximativ 6 mil. euro și implicit noi locuri de muncă.

„În cursul acestei săptămâni am avut plăcerea unei fructoase întâlniri cu o delegație din partea Companiei GreenWEEE Internațional, înoțită de reprezentanți ai Asociației Ecotic, parteneri de bază ai companiei. (…) 

Dincolo de partea economică semnificativă, compania GreenWEEE va deveni partenerul esențial în cadrul programului ”Fii responsabil! Fii partenerul meu!” prin implicare activă alături de administrația locală în construirea unei comunități proactive, mai responsabile și beneficiare a unei infrastructuri moderne cu privire la reciclare și colectare selectivă”, a transmis edilul din Câmpia Turzii, prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare.

GreenWEEE Internațional este cea mai mare unitate de tratare și reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) din România și una din cele mai moderne din Europa.

GreenWEEE Internațional în Câmpia Turzii reprezintă un motor verde, precum și creșterea activității de exportare. De asemenea, compania vine în sprijinul comunității și prin programul SIGUREC, ca cel mai modern serviciu de preluare şi de colectare a deşeurilor care există în prezent în România (staţii automate amplasate în parcările marilor retaileri sau în interiorul magazinelor, preluare a deşeurilor din faţă casei, recompensarea pe loc a populaţiei pentru reciclare etc.).

Distribuie articolul

Leave a Comment