„Împreună pentru Tiberiu” – semimaraton de înot organizat în scop caritabil la Turda

Rotary Club Campia Turzii in parteneriat cu Clubul Sportiv Delfinii Turda si Salina Turda Durgau va organiza un eveniment caritabil (un semimaraton de inot), cu scopul de a-l ajuta pe Tiberiu Suciu in lupta pentru viata.

Competiția de înot va avea loc în ziua de 18 martie a.c., la bazinul didactic de înot Turda.

Programul competiţiei:

  • Sâmbătă: 18 martie 2017
  • Plata înscrierii: 09.00
  • Încălzire: 09.05
  • Deschiderea competiţiei: 9.45
  • Primul start: 10.00
  • Fluierul de încheiere: 22.00
  • Festivitatea de premiere: 22.10.

„Va asteptam sambata 18 martie 2017, in numar cat mai mare sa descoperim beneficiile inotului asupra sanatatii si impreuna sa punem mana de la mana pentru ai acorda lui Tiberiu ajutor. Sa refacem rezervele de sensibilitate si sa fim acolo , prezenti, pregatiti sa oferim ajutor si sa intindem mana oricui are nevoie”, transmit rotarienii.

La acest semimaraton poate participa orice iubitor de înot, care poate să înoate fără materiale ajutătoare (colac, labe de înot etc.), indiferent de vârsta, sex, profesie sau nivel de performanță și au o stare de sănătate şi o pregătire fizică adecvată pentru participarea la un astfel de eveniment. Fiecare participant va face parte dintr-o echipă. Nu este necesar ca participanţii să facă parte dintr-un club/asociaţie sportivă. Înscrierea se poate face în echipă sau individual.

Participanţii vor concura pe propria răspundere, în acest sens vor semna o declaraţie (în cazul participanților minori declarația va fi semnată de părinte/tutore) înainte de începerea evenimentului. Pe tot parcursul evenimentului, participanţii trebuie să aibe o conduită adecvată, în spiritul fair-play-ului şi respectului pentru coechipieri, adversari, oficiali. Fiecare participant va primi: – la începutul competiţiei: diplomă de participare, apă (2 litri); – la fiecare 3 ore, pachet mâncare: 1 baton cereale, 1 banană, 1/4 pizza, ciocolată.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteți afla direct de pe site-ul Clubului Rotary Câmpia Turzii.

http://www.rotarycampiaturzii.ro
Distribuie articolul

Leave a Comment