Scurgeri suspecte de lichid pe strada Al. Vlaicu din Câmpia Turzii

Primarul Dorin Lojigan a anunțat că în urma sesizărilor făcute de mai mulți localnici, a intervenit alături de autoritățile abilitate pe a opri scurgerea unui lichid suspect pe strada Al. Vlaicu din municipiu.

Astfel, mai multe echipaje de Pompieri, Poliție, Salubritate, dar și specialiști din cadrul Domeniului Public au asigurat zona cu probleme pentru a preîntâmpina orice eveniment neplăcut.

La fața locului au ajuns și cei de la Garda de Mediu. Aceștia au preluat probe și, cel mai probabil, în decursul zilei de astăzi vor face publice și rezultatele.

„Ca urmare a sesizărilor cetățenilor din zona str. Al. Vlaicu și a consilierului local PNL Bradu Dan am intervenit de urgenta alături de colegii de la Pompieri, Politie, Salubritate și Domeniul Public in vederea identificării cauzelor unor scurgeri de lichid suspect pe str. Al. Vlaicu. Conform atribuțiilor de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgenta am luat măsurile de izolare a perimetrului apoi am anunțat prin serviciul 112, Inspectoratul Judetean pentru Situații de Urgenta precum și Garda de Mediu”, a transmis primarul Lojigan pe o rețea de socializare.

Potrivit localnicilor, nu este pentru prima dată când acest lucru se întâmplă.

facebook.com

 

Distribuie articolul

Leave a Comment