La Câmpia Turzii se vor elibera permise, pașapoarte, caziere judiciare și se vor înmatricula autoturisme

Cetățenii Municipiului Câmpia Turzii vor beneficia de puncte de lucru de unde se vor putea elibera permise auto, pașapoarte, cartificate de cazier judiciar și se vor înmatricula mașini, în urma unui protocol încheiat între Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în decursul săptămânii trecute.

Astfel, potrivit informațiilor oferite de primarul Dorin Lojigan, în cadrul unei conferințe de presă, în clădirea fostului incubator de afaceri (strada George Coșbuc nr.24), vor fi amenajate sedii pentru următoarele servicii:

  • Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor,
  • Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple,
  • ghișeu pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar persoanelor fizice și juridice.

„Consider că este o veste foarte bună pentru că aceste puncte de lucru vor deservi toți cetățenii municipiului, care nu vor mai fi nevoiți să meargă până în Cluj-Napoca pentru obținerea actelor respective. De asemenea, vor deservi toate comunele învecinate, și eu cred că inclusiv Municipiul Turda”, a declarat primarul Lojigan.

Conform edilului din Câmpia Turzii, este foarte probabil ca cele trei puncte de lucru să își înceapă activitatea până în luna decembrie a acestui an. Până atunci, proiectul de hotărâre va fi supus votului consilierilor locali, în cadrul ședinței care va avea loc joi, 26 octombrie.

Distribuie articolul

Leave a Comment