Mai bine de 2.000 de semnături adunate pentru candidatura lui Dorin Lojigan

Dorin Lojigan, candidatul PNL  pentru funcția de primar al Câmpiei Turzii, a depus peste 2.000 de semnături pe care le-a obținut pentru susținerea candidaturii sale, la alegerile locale din vară.

”Împreună cu colegii din Partidul Național Liberal am făcut primul pas spre câștigarea alegerilor la Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii. Am depus cererile de candidatură pentru candidatul de primar și pentru candidații pentru Consiliu Local, împreună cu listele de susținători. Vreau cu această ocazie să mulțumesc în mod special cetățenilor municipiului Câmpia Turzii, care au semnat pentru susținerea candidaturii mele ca primar al municipiului Câmpia Turzii. Vreau să vă spun că încă o dată se dovedește că PNL Câmpia Turzii este partidul cel mai mare la acest moment și cel mai bine cotat în opțiunea alegătorilor. Suntem cei care am depus peste 2000 de semnături pentru susținerea lui lojigan Dorin Nicolae la funcția de candidat de primar al municipiului Câmpia Turzii.”, a declarat Lojigan.

Lista consilierilor locali propuși de PNL Câmpia Turzii este alcătuită din Lojigan Dorin-Nicolae, Haiduc Ioan-Cristian, Pătruţiu Mihail-Iuliu, Filip Remus, Crihălmeanu Călin, Ghemeş Sabin-Marcel, Varodi Ioan, Antal Iosif-Adrian, Bradu Ovidiu-Dan, Sima Georgiana, Nicoară Emil, Iurian Mihail-Adrian, Socaciu Alexandru-Gabriel, Văsie Cătălin-Eugen, Căbulea Lucian-Ovidiu, Moldovan Cătălin, Fazacaş Mirela-Niculina, Rad Dan, Drăghici Dumitru, Dolha Liviu, Sârb-Porcila Gheorghe, Moldovan Monica, Rendeş Sergiu-Marius și Lechinţan Ioan-Marian.

Distribuie articolul

Articole asemănătoare

Leave a Comment