Mai multe proiecte importante au primit undă verde la Câmpia Turzii

Consilierii locali din Muncipiul Câmpia Turzii au aprobat mai multe proiecte al căror scop este modernizarea municpiului.

Astfel, inițiate de primarul Dorin Lojigan, proiecte precum înființarea de noi locuri de parcare, investiții în amenajarea orașului sau găsirea unei soluții în cazul terenurilor pentru construire de locuințe în Șarât, vor putea fi derulate.

Nu mai puțin de 100 de locuri de parcare vor fi amenajate în Câmpia Turzii. Valorea investițiilor se ridică la peste 650.000 de lei, fără TVA. Acestea urmează să fie construite în următoarele locații:

-Teilor 16,

-Gheorghe Barițiu 28 (Oituz),

-Griviței 10, Făcliei 2,

-Retezatului 2A,

-Oțelarilor 4-6,

-Aviatorilor 1

-Aviatorilor 2.

Totodată, a fost aprobată și actualizarea programului anual pentru construirea, modernizarea, exploatarea și întreținerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere și pietonale, a spațiilor verzi, montare de mobilier stradal, al domeniului public și privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2016.

De asemena, s-a luat în calcul relocarea parcelelor și prelungirea contractelor terenurilor atribuite pentru construirea de case, pentru tinerii din municipiu, astfel încât să se permită începerea lucrărilor într-un nou termen, acestea putând începe în scurt timp, după olungă perioadă de așteptare și o nesiguranță în ceea ce privește realizarea construcțiilor.

Distribuie articolul

Leave a Comment