Mesajul primarului Dorin Lojigan pentru absolvenții claselor a XII-a

Primarul Dorin Lojigan le transmite un mesaj absolvenților claselor a XII-a din municipiu, prin care îi felicită pentru finalizarea studiilor liceale și le urează succes la examenul de bacalaureat.

„Sentimentul de mândrie trăit de absolvenţii de liceu este unic. Ultima strigare de catalog, ultimul clopoţel, ziua festivă de încheiere a liceului, evenimente dominate de emoţii de bucurie şi satisfacţie le trăim cu toţii: elevi, profesori, părinţi, bunici, practic întreaga comunitate.

Asolvenţi ai claselor a XII-a vă felicit pentru tot ceea ce voi aţi realizat în anii de liceu, vă felicit pentru cunoaşterea acumulată, pentru implicarea în viaţa comunităţii locale. Profund respect cadrelor didactice şi înaltă consideraţie părinţilor

La fiecare sfârşit de drum se deschide un altul, mai luminos. Noi, comunitatea locală, v-am creat oportunităţile. Alegerea de a vă urma visurile vă aparţine.

Examenele de bacalaureat care vă aşteaptă să vă fie încununate de succes! Să fiţi deschişi şi încrezători la experienţe de viaţă noi, care să vă aducă împliniri depline!

Vă îndemn să studiaţi, să vă îmbogăţiţi cunoştinţele prin urmarea de studii superioare, să vă urmaţi visurile, să aveţi curajul de a acţiona pentru împlinirea lor!

Fiţi responsabili! Sunteţi partenerii noştri!”

Related posts

Leave a Comment