Povestea „Capra cu trei iezi” va fi pusă în scenă la Câmpia Turzii

Teatrul de păpuşi Puck din Cluj Napoca va oferi publicului din municipiul Câmpia Turzii spectacolul de animaţie cu păpuşi, intitulat: “Capra cu trei iezi”. Spectacolul va avea loc în sala de Spectacole “Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, în data de 12 iunie, începând cu ora 11.00.

„Foarte îndrăgit de generaţii întregi de spectatori, piesa scrisă de unul dintre cei mai populari scriitori români, Ion Creangă, este o împletire izbutită a ideilor despre viaţă, conduită morală, prietenie, în spiritul pur al gândirii populare româneşti unde răul nu scapă niciodată nepedepsit.

Punerea în scenă a poveştii “Capra cu trei iezi” face apel, fără menajamente, la sentimente reale, la situaţii de viaţă, la tipuri de caractere, formând astfel un bagaj emoţional şi raţional cu care copilul rămâne după plecarea din sala de spectacol. Experienţa de o viaţă pe scena teatrului de păpuşi a doamnei Doina Dejica, a scenografului Epaminonda Tiotiu, mânuirea păpuşilor bi-ba-boo, interpretarea actorilor, alături de muzica tradiţională, alcătuiesc o reprezentaţie valoroasă, care se joacă pe scena Teatrului Puck din anul 1999„, transmit organizatorii.

Intrarea este liberă!

facebook.com
Distribuie articolul

Leave a Comment