Modernizarea infrastructurii va fi dezbătută în cadrul noii ședințe a Consiliului Local Câmpia Turzii

Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii se va întruni în cadrul unei noi ședințe, astăzi, 23 noiembrie. Întâlnirea va avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural ,,Ionel Floașiu” Câmpia Turzii, începând cu ora 16:00.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017 și modificarea anexelor nr.1/16 „Calendarul Cultural pentru anul 2017” și nr.1/17 „Buget Centrul Cultural”.

2. Proiect de hotărâre privind încheierea unui Contract de comodat între MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII și INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEŢEAN CLUJ.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării temporare a unor construcții provizorii.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării „Programului anual de întreținere, modernizare și investiții pentru anul 2017”, conform Contractului de delegare a serviciului public pentru construirea, modernizarea, exploatarea și întreținerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere și pietonale, amenajare, întreținere și înfrumusețare a spațiilor verzi, montare de mobilier stradal, al domeniului public și privat al Municipiului Câmpia Turzii”.

Distribuie articolul

Leave a Comment